A Virtuális Valóság (VR) forradalmasíthatja az alaprajzok bemutatását az ingatlan értékesítésben.

Olyan lebilincselő élményt nyújthat ügyfelének mint még soha azelőtt.

blueptint

VR az új építésű, még kivitelezés előtt vagy alatt álló ingatlanok esetén

A VR technológia olyan eszközt ad az ingatlanértékesítők kezébe, amellyel egyedülálló módon mutathatnak be még csak tervrajzon létező épülteket. A virtuális valóság élmény életre kelti a tervrajzokat. Lehetőséget ad eladónak és vevőnek, hogy megtekintsék és bejárják a virtuális megjelenítését egy adott szobának, lakásnak vagy akár egy egész épületnek.

VR meglévő ingatlanok esetén

Felmérések mutatják, hogy a tisztaság hiánya a konyhában vagy a fürdőszobában, az idejétmúlt berendezések, a lomok és túlzsúfolt terek miatt a vevők rendszerint nem tudnak az ingatlan állagára és a lakás beosztására koncentrálni. Ezek a zavaró körülmények csökkenthetik az ingatlan értékét és akár el is riaszthatják a vevőket. A virtuális valóság természetesen nem helyettesítheti az ingatlan valós megtekintését, de lehetőséget adhat a vevőnek, hogy a lakás beosztására koncentrálva is bejárhassa a teret.

Google Cardboard

A Cardboard egy egyszerű, megfizethető és hordozható eszköz, amivel megtapasztalhatja a virtuális valóságot a saját okostelefonján. A Cardboardra készült virtuális terek mobilalkalmazásként futnak a telefonon. Ahhoz, hogy felfedezze a Cardboard nyújtotta virtuális valóságot, szükség van egy VR szemüvegre, egy kompatibilis okostelefonra és a Google Cardboard alkalmazására ami a virtuális terek (alkalmazások) elindítására szolgál.

Hogyan mozoghatunk a Cardboard virtuális világában

Az okostelefont bele kell helyezni a VR szemüvegbe. A telefon szenzorjai érzékelik a fej mozgását, így nézhetünk fel, le és körbeforoghatunk. Az alkalmazásban elhelyezett pontok segítségével pedig körbejárhatjuk a teret. Amikor ránéznünk ezekre a pontokra (mi zöld kockákat használunk ezeknek a pontoknak a jelölésére) egy kis kör jelenik meg körülöttük, ha ekkor megnyomjuk a VR szemüveg gombját, arra a helyre mozgunk át ahol a pont található. Ennyire egyszerű.

Szeretné megtapasztalni a VR világát és bejárni egy virtuális valóságban felépített lakást?

Töltse le példa alkalmazásunkat, ami egy 1 hálószobás lakás tervrajza alapján készült.


Ha szeretné ingatlana alaprajzát VR-ban megtekinteni, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért.